Sporthotel Silvretta Montafon

Sporthotel Silvretta Montafon in Gaschurn

Het sporthotel Silvretta Montafon in Gaschurn, Montafon, biedt u een superieure vakantiebestemming voor een ontspannen en sportief verblijf in de bergen.

Het hotel is compleet gerenoveerd en biedt een verscheidenheid van ruim 60 kamers en luxe suites. Daarbij wordt u elke dag een rijkelijk ontbijtbuffet voorgezet en kunt u ‘s-avonds genieten van een overheerlijk 6 gangen diner in een van de gezellige restaurantruimtes.

Het Sporthotel in Gaschurn is modern en in alpine stijl ingericht en biedt een grote verscheidenheid aan faciliteiten zoals een zwembad, sauna, wellnessruimte, tennisbanen, begeleide wandelingen, en nog veel meer.

Het hotel beschikt over een eigen wijnkelder met exclusieve wijnen, waarbij ook een wijnproeverij gehouden kan worden. Aan de gezellige bar kunt u genieten van diverse cocktails en sterke- en minder sterke dranken. Tevens wordt, vooral in de winter, dikwijls live muziek gespeeld.

Het Sporthotel is in handen van de Silvretta Montafon bergbahnen, waardoor het verkrijgen van een skipas en speciale voorkeursbehandelingen in het skigebied mogelijk zijn. Een voorbeeld hiervan is dat dikwijls gasten de mogelijkheid geboden wordt het skigebied al eerder te betreden, waardoor u echt alleen boven bent en de zonsopgang kunt meemaken. Een zeer exclusieve beleving.