Sankt Gallenkirch

Sankt Gallenkirch ligt op ongeveer 900 meter en vindt u iets verder het Montafon dal in  tussen de skigebieden van de Hochjoch/Grasjoch en Valisera. Vanuit St. Gallenkirch heeft u dus een prima uitgangspositie voor een utlieme wintersportvakantie. Elke morgen de keuze uit twee moderne gondelliften naar boven.

Voor de wintersporter wordt in Sankt Gallenkirch ook wekelijks het avondrodelen georganiseerd waarbij u vanaf Garfrescha over de verlichte piste terug naar het dal kunt sleeën. De rodelbaan is snel en uitdagend en is zeker interessant voor het hele gezin met kinderen vanaf een jaar of 8. Kleine kinderen doet u meer plezier met de rodelbaan op de Hochjoch die vanuit Schruns te bereiken is.

Sankt Gallenkirch beschikt over een klein centrum met toeristen informatie, supermarkt, bakkerij, diverse sportwinkels, hotels en restaurants. Onderaan de dalafdaling vindt u diverse aprés ski mogelijkheden.

In de zomer is St. Gallenkirch een geschikte bestemming voor een heerlijke relaxvakantie met uitzicht over het heerlijke bergpanorama. Net onder het dorpscentrum ligt het Aquarena, een klein maar gezellig  zwembad en gezellig terras.

Howel de grote liften vanuit het dorp in de zomer niet in bedrijf zijn kunt u heerlijke wandelingen ondernemen vanaf Garfrescha of u neemt de skibus naar één van de omliggende dorpen vanwaaruit u de Hochjoch, Golm of het Silvretta gebied binnen kunt komen.

 

 

 

Geef een reactie