Hotel Krone

Hotel Krone Schruns

Het stijvolle hotel Krone vindt u midden in het centrum van Schruns. De ligging aan de litzpromenade en het stijlvolle klassieke gebouw maken het geheel tot een pittoresk voorkomen.

De hotelkamers zijn zeer stijlvol en modern ingericht met gedeeltelijk prachtige klassieke meubelstukken. Daarbij zijn de kamers voorzien van een flatscreen tv, dvd speler en een badkamer met badjas en haardroger.

Het a la carte restaurant is een prachtige originele Montafoner Stube uit 1823 en de specialiteiten op de kaart worden met beleid voor u klaargemaakt.

Vanuit het hotel kunt u alle kanten van het Montafon in een mum van tijd bereiken. Het centrum van Schruns ligt vindt u direct voor de deur, het station ligt op 2 minuten lopen en de dichtstbijzijnde skilift is 6 tot 8 minuten verderop. De wandelwegen naar Bartholomaeberg vindt u praktisch in de achtertuin.

Na een sportieve dag in de bergen kunt u heerlijk ontspannen in de sauna, infrarood cabine en massagedouches. Neemt u uw werk en sociale netwerk mee, dan kunt u genieten van de gratis WiFi aansluiting.