Hotel Alpenrose

Hotel Spa Alpenrose
Hotel Spa Alpenrose

Het vier sterren superior hotel Alpenrose in Schruns biedt een heerlijke ambiance in de bergen van Montafon. Hotel Alpenrose is in terrassen opgebouwd en biedt dan ook bij vele kamers een grote buitenruimte.

De spa van het hotel bestaat uit diverse sauna’s, stoombad, zwembad, wirlpool, ontspanningsruimte, fitnessruimte en een solarium. Natuurlijk kunt u als gast ook gebruik maken van de grote tuin en het terras.

Het restaurant serveert nationale en internationale culinaire specialiteiten met een passie voor wildgerechten. Voor het uitzoeken van een goede wijn kunt u een bezoekje brengen aan de wijnkelder.

De kamers van het hotel beschikken over telefoon, radio en televisie, een minibar en een badkamer met bad/ douche en haardroger. De meeste kamers hebben een balkon. Alpenrose biedt daarbij nog diverse appartementen aan.

Vanuit het hotel bent u binnen 5 minuten lopen in het centrum van Schruns en de (ski)bus stopt voor de deur. De bereikbaarheid is prima en met uw eigen auto bent u vanaf het hotel snel op elke bestemming in het dal.