Haus Wachter Gaschurn

Haus Wachter Gaschurn
Haus Wachter Gaschurn

Haus Wachter in Gaschurn biedt ruime appartementen met prachtig uitzicht!

Haus Wachter

Haus Wachter vindt u net voor Gaschurn op slechts 750 meter van het centrum. Het grote appartement met terras is geschikt voor maximaal 5 personen. Het kleinere appartement met balkon is geschikt voor 3 personen.

De vakantiewoningen zijn voorzien van twee aparte slaapkamers, een badkamer met douche, een bank, een tv met satelliet zenders, een balkon of terras en een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en magnetron. Bij het appartement kunt u gratis parkeren, gebruik maken van de WiFi verbinding en de ski opslagruimte.

Gaschurn

Het centrum van Gaschurn met daarbij de nodige gezelligheid en faciliteiten vindt u op loopafstand van het appartement (ongeveer een kilometer). De skibushalte ligt echter vlakbij, dus lopen is echt niet noodzakelijk. In Gaschurn vindt u onder andere diverse restaurants, een supermarkt, toeristen informatie, après ski en natuurlijk de skiliften.

Referenties

Andere gasten zijn vooral te spreken over de ligging, de ruimte in de goed schoongehouden appartementen, en de aanwezigheid van twee aparte slaapkamers.