Haus Saler Gaschurn

Haus Saler Gaschurn Montafon
Haus Saler Gaschurn Montafon

Haus Saler, een sfeervol frühstuck pension in Gaschurn, direct aan de piste!

Haus Saler Gaschurn

Haus Saler ligt op een heerlijke locatie in Gaschurn. Vanaf de kleine heuvel heeft u  een heerlijk uitzicht. Het huis ligt direct aan de dalafdaling naar Gaschurn. Hierdoor kunt u elke morgen direct op uw ski’s naar de lift. De inrichting van het huis is zeer stijlvol en traditioneel met vele natuur elementen en traditionele houtafwerking.

De kamers

Frühstückspension Saler biedt meerdere twee en drie persoonskamers aan. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, kabel-tv,  en een kluisje. Diverse kamers beschikken over een balkon of terras. De kamers zijn kleurrijk en modern ingericht.

De stube

In de gezellige traditionele Montafonerstube van het pension kunt u elke ochtend de dag goed starten met een uitgebreid ontbijt. De stube ziet er fantastisch uit met traditionele Montafoner tafels, stoelen, banken en houten wandpanelen. Verder beschik de stube over een echte Kamin, een tegelkachel met banken erom heen. Pension Saler voldoet aan het typisch Oostenrijkse vakantieplaatje.

Referenties haus Saler Gaschurn

Gasten zijn voornamelijk te spreken over de ligging en het prachtige uitzicht, het lekkere ontbijt en de vriendelijke eigenaren. Het pension scoort gemiddeld een ruime 8,5!