Ferienwohnung Tschagguns

Ferienwohnung Tschagguns is een sfeervol appartement centraal gelegen in het prachtige Montafon. Het appartement biedt ruimte aan 2 tot 4 personen en beschikt naast een balkon, badkamer, keuken en een woon/slaapruimte over een privé garage die in de huurprijs is inbegrepen. Vooral dit laatste is natuurlijk extra interessant voor een actieve mountainbike of ski vakantie.

Het appartement ligt op 900 meter vanaf het centrum van Tschagguns. Met een kleine wandeling van ongeveer 10 minuten treft u dus alle broodnodige voorzieningen zoals een spar supermarkt, diverse restaurants/bistro’s, de toeristen informatie en niet te vergeten een heerlijke Kneipp Anlage.

Met de auto bent u in enkele minuten bij de skigebieden Golm, Hochjoch, Silvretta Nova en Kristberg. In de Montafon Brandnertal Skipas zijn echter ook Gargellen en het Brandnertal inbegrepen. Hierdoor heeft u meer dan 297 pistekilometers tot uw beschikking.

Door de iets hoger gelegen ligging heeft u een fijn uitzicht, en heeft u tevens de welverdiende rust die u op vakantie kunt gebruiken om optimaal te ontspannen.

Direct reserveren kunt u via:
info@ferienwohungntshagguns.at

Kijk voor meer informatie op de website van Ferienwohnung Tschagguns:

Ferienwohnung Tschagguns